✅Box Palete - sanduci za voće i povrće✅

✅Box Palete - sanduci za voće i povrće✅

‼BOX PALETE‼

‼DRVENE PALETE‼

‼DRVENI ELEMENTI‼

‼ ISKUSTVO I POMOC U DOBIJANJU SUBVENCIJA ZA PODSTICAJ OD DRZAVE‼

☎️+38162/812-4044

https://youtu.be/MYQZ6ObBkDs

facebook.com/boxpalete

boxpaletefb@gmail.com

⚠️RADIMO ZA VAS⚠️

Po Vašoj želji i meri Izrada Box i Drvenih paleta

svih dimenzija kao i drvenih elemenata.

Exclusive Box 1200 x 1000 x 600

Diamond Box 1200 x 1200 x 1000

Wide Box 1600 X 1200 X 1000

Steel Box 1200 x 1000 x 1000

Radjeni prvenstveno za voce i povrce(jabuke,kruske,kupus,sargarepu,krompir,bostan....) svi uglovi sa unutrasnje strane su oboreni kronerom tako da su obli da se plod ne bi ostetio.

Daske su provucene kroz Diht masinu tako da su glatke                                                          (da ne bi ostetile plod i upijale vlagu) sa spoljnje i unutrasnje strane,                                    tacan razmak izmedju letvi radi strujanja vazduha u hladnjaci.

Box je projektovan da moze osam komada u vis da se stavi u hladnjacu, a 104 kom u sleper.Ojacan je pocinkovanim limom koji ne moze da korodira i moze da se potapa u rastvor radi ubijanja bakterija a da ne ispusta nikakve hemikalije.

Daske su debljine 2,2cm. sa ojacanim ivicama mogu nositi teret preko 1,5 tone,Testirano!!!(vazi za Exlusive Box).

Sve nase proizvode radimo od Euroamericke topole (Kanadska topola).Izuzetno je otporna na vlagu i vodu,a zbog kiselosti je ne napada ni žižak.Primena joj je siroka, od krovne konstrukcije pa sve do stolarske upotrebe. Sadrzi veliki procenat nevezane vlage pa joj tezina nakon sušenja opada 30-40% a čvrstina postaje veća.Postoji velika razlika u Domaćoj i Kanadskoj topoli, prvenstveno u kvalitetu samog drveta.Zbog čega smo se i odlučili da izradjujemo nase proizvode od iste...

Na usluzi

BOX PALETE 🍏🍉🍎🥭🍐🥒🥔🍆

Decenijsko iskustvo u drvnoj industriji

Cuvamo vase plodove 💪💪💪

Share this page